Området / Aktiviteter
 Calle Santiago de la Ribera 173
 03170 Rojales
 Alicante
 Espana
 tlf: +45 5133 1889

Aktiviteter

Alicante aktiviteter
Feriehus Costa Blanca - byder på masser af aktivitet. ferieboligerne i spanien ligger i kort afstand til mange aktiviteter her på siden.
 
Aquopolis
 


Aquopolis ligger i Torrevieja bare 15 min. fra feriehusene. Aquopolis har alt hvad et vandland skal have og med mindre man er en stor adralinjunkie er Aquopolis ganske hyggelig med stort område for de helt små børn.

 
 
 
 
Fart og spænding? Så følg N-332 ca. 5 km i sydgående retning mod Orihuela. Efter rundkørslen i Punta Prima ligger der en fantastisk go-kart bane, Go-kart Orihuela Costa, hvor selv 5-10 årige kan deltage. Der er ca. 30 minutter kørsel fra dit feriehus Costa blanca
 
 
 
 
Tivoliet i Torrevieja har åbent hele året, og har i sommerperioden et stort udvalg af forlystelser. Entreen er gratis, og de fleste forlystelser koster 2-3 Euro. Uden for sæsonen er det dog kun de kørende forlystelser for mindre børn, der er åbne. Tivoliet deler beliggenhed med markedet på Paseo de la Libertad ved havnen. Du når havnen på 20 minutter fra feriehusene.
 
Aqualandia

Aqualandia ligger lige ved siden af Mundo Mar og er områdets største vandland. Hvis man er til et godt adralinkick så har Aqualandia ruchebanen til jer. En god ide når man alligevel er i omådet er at køre tidligt, se Mundo Mar først og så slutte af med en tur i vandland og blive kølet lidt af. Husk det når i køber billetterne da der er stor rabat hvis man køber indgang til begge parker med det samme.

Ligger i Benidorm ca. 50 min. kørsel fra dit Feriehus Costa Blanca

 
 
Lo Rufete

 

Lo Rufete ligger på NV-95 vejen mod Orihuela, lige efter San Miquel.
Hos Lo Rufete er det muligt at ride,paintball, leje mountainbikes, køre på 4 hjulet motorcykler m.m.
Et sted der er super at tage ud på en dag med godt vejr og køre på de 4 hjulede motorcykler nede ved ferskvands søen.

Super alternativ til stranden!

Rio Safari i Elche

Rio Safari ElcheRio Safari åbner kl. 10.30. Overfor haven ligger parkeringspladserne, hvor en parkeringsvagt går rundt og kræver 2 € for parkering. Jeg giver ham 1€, hvilket han stiller sig tilfreds med. Jeg har mistanke om, han er selvbestaltet. Indgangen koster 14 € for en voksen og er gratis for børn under 3 år. Derefter er resten af aktiviteterne gratis. Kl. 14.00 lukker indendørsaktiviteterne og har sandsynligvis lukket til kl. 17.00 men jeg ser intet om det.

Terra Mitica forlystelsesparken

Såfremt du ønsker aktivitet på land er et besøg i forlystelsesparken Terra Mitica anbefalelsesværdigt, i udkanten af Benidorm finder du alt hvad hjertet begærer af voldsomme forlystelser. Spar tid og spring køen over med en forudbestilt billet til Terra Mitica parken. Du kan læse mere om og booke billet til Terra Mitica forlystelsesparken her til priser fra 35 Euro pr person.

Terra Natura temaparken

Terra Natura tema parken for børn og voksne i alle aldre. Her kan du komme hele verden rundt på samme sted. Der er i Terra Natura parken temaer fra hele verden, alt dette krydret med topklasse underholdning af forskellige artister garanterer en spændende dag fyldt med gode oplevelser. Spar tid i køen og bestil billet online fra 23 Euro pr person.

Aqualand forlystelsesparken

Igen, er du en vandhund så er der naturligvis også Aqualand forlystelsesparken.

Udflugter i Alicante området

Der er flere turarrangører i Alicante der tilbyder en lang række udflugter og aktiviteter i Alicante som kan bookes online, du kan se mere om de enkelte ture og aktiviteter nedenstående.

Benidorm Palace nightshow

Benidorm Palace aftenshow med traditionelle dansere er et show af international klasse, Benidorm Palace er et teater i natklub stil og aftenen byder på en lang række forskellige optrædener, absolut anbefalelsesværdigt show til priser fra 28 Euro pr person.

Hesteridning i Benidorm og Sierra Helada

Hesteridning i Benidorm og Sierra Helada, dette arrangement er for både begyndere og øvede ryttere. Der er mulighed for at vælge forskellige ruter alt efter temperament. Rideturen tager ca 1 time og hele arrangementet med transport til rideskolen tager ca 2 timer til priser fra 25 Euro pr person. Heldagsudflugt til Valencia

Heldags udflugt til Valencia med engelsk talende guide, blandt andet med besøg i katedralen og det gamle kvarter fra 36,90 Euro pr person.

På mountain bike i Alicantes natur

På Mountain Bike oplevelse i Alicante, det lyder voldsomt, men bare rolig det er ned ad bakke næsten hele vejen så alle kan være med på en smuk cykeltur i det spanske landskab fra 37 Euro pr person.

Gert Brudthagen Olesen | Kignaesbakken 31, Jaegerspris - DK | Tlf.: +45 51 33 18 89 | brudthagen@hotmail.com