Området / Vi anbefaler

Anbefalinger

Her er et lille udpluk af spisesteder og shopping som vi anbefaler, det er alle steder som vi syntes giver fuld valuta for pengene.
 

Link til restaurant guide på Costa Blanca Kørsels vejledning

 

Shopping & Frokost i "Habaneras"

(10 minutter fra huset)
Stort fint indkøbs center på vejen mod Torrevieja, kan varmt anbefales, når der skal shoppes, udsalg i juli månede er noget der rykker, her får man noget for sine penge.
Febuar udsalget er mindst lige så godt.
Afslut shopping turen på Tapas baren Lizarran på nederste etage ved den lille udgang, friske tapas og forfriskende "lemon beer" gør godt i varmen og næsten uden alkohold til den der køre bilen.
Habaneras hjemmeside
Kørsels vejledning
 

EL GUSTO

 
El Gusto
(10 minutter fra huset)
Restaurant i Benijofar, super menuer for kun 15,00 euro, hyggelig stemning og et godt ala carte udvalg. Drives og ejes af hollænder.
Se mere
Kørsels vejledning

 
Centro Comercial L'Aljub

muerde la pasta
Stort lukket center med masser af shopping muligheder, men mest af alt er restauranten Muerdes la pasta(Bidt af Pasta) på første sal et besøg værd efter en tur rundt i palme byen. de holde åbent til kl. 14:00 og åbner igen om aftene kl. 20:00
De må have europas største ta´selv pasta - pizza - salat buffet 30meter eller deromkring. Spis hvad du kan for kun 10,00 euro i frokosten og 13,00 euro om aften. inklusiv drikkevare sodavand, øl, kaffe dessert kage. kørsels vejledning
Kørsels vejledning
 
 
 
 
Gert Brudthagen Olesen | Kignaesbakken 31, Jaegerspris - DK | Tlf.: +45 51 33 18 89 | brudthagen@hotmail.com