Området / I Byen

I Byen

Torrevieja tilbyder et bredt udbud af underholdning om aftenen.

Der findes en mængde forskellige steder med varierende musik, stil og miljø.

I området “El Barrio de La Punta” findes mere end 70 pubber, barer og diskoteker med en ungdommelig atmosfære, de fleste beliggende på Calle Apolo. Åbningstiderne er fra kl. 21.00 til 04.00 om morgenen. De fleste steder har gratis adgang, men en del diskoteker kræver at man køber minimum én drink. Priserne varierer fra 3-8 euro pr. drink.

Desuden er der spredt en mængde populære irske pubber ud over byen, især ved strandene Los Náufragos, El Cura, Los Locos og ude i urbanisationerne.

Mere trendy "after hours" barer er at finde på den centrale gade Las Habaneras. De fleste holder åbent til kl. 05.00 om morgenen.
 
For natteravnene er der flere større diskoteker og klubber at afslutte aftenen på. De fleste ligger lidt uden for centrum af hensyn til støjen. En del er beliggende på Avd. Delfina Viudes, efter rundkørslen ved Aquapolis: Discoteca Love, Mojitos Lounge og Genius. Byens diskoteker specialiserer sig i forskellige musikstile, fra ”techno” til salsa. Åbningstiderne varierer med sæsonen, om vinteren til kl. 05.00 og i sommerperioden til kl. 07.00. Kæmpediskoteket Discoteca Oz (tidl. Pacha) er et must at besøge (efter 01.00), med tema aftener såsom foam parties, playboy aftener og future house.
Gert Brudthagen Olesen | Kignaesbakken 31, Jaegerspris - DK | Tlf.: +45 51 33 18 89 | brudthagen@hotmail.com