Tips & trick

Vi prøver at dele de gode råd op i kategorier så man ikke behøver læse alle forslag igennem. Her under tip & trick vil vi også lægge brugervejledning til husene op, med alt fra airconditonering, vaskemaskine osv. 
 
Så kategorierne bliver som følgene.: 
Huset i Quesada 
Huset i Benijofar
Restauration / menukort
Shopping
Sithseeing
Badning
Forlystelser
 
 
Huset i Quesada.
 
morgen kaffe
Der er en Nespresso kaffemaskine, husk at brug købt vand. Der kan medbringes kaffe kapsler hjemmefra, eller de kan købes i Nespresso butikken i Alicante, den ligge på hovestrøget Av.Dr.Gadea og så er man samtidig tæt på alt det sjove i Alicante. Eller der kan købes kaffe kapsler i det lokale supermarked som er kompatibel med Nespressomaskinen, husk at læs på parkken før i køber.
Har i ikke medbragt kaffekapsler kan der laves filter kaffe på gammeldags maner.
 
Airconditionering
Vi holder selv alle døre og vinduer åben, slår markis'en ud, og benytter os rigtig meget af terrassen i forhaventenår markis'en er ude holdes det lille soveværelse køligt.  
1 time før forventet senge tid, tænder vi for aircon. I soveværelset, 21 grader og sætter den på sleep, når vi går i seng, husk at sætte aircon'en på sleep,( ellers bliver i "snotnæsetnår" ). vi samtidig tænder defor aircon i stuen 22 grader.
Det klan være fristende at køre fuld kulde på airconditionen, temperaturforskellen bliver for stor. Og husk vi tager syd på, fordi her er varmt.
 
Huset i Benijofar.
 
 
Restaurant / menukort.:
 
vi var fornylig i Alicante, tidlig morgen. Fra p-huset ved lystbådehavnen går man lige op til hovedestrøget. Det kan ikke svare sig at forsøge at finde en gratis p-plads det koster ca. 30,00 kr. For en dag, og du kan nå det meste inden for 10 minutter.
 
TOSTADOS
På mange af caféerne serveres der "1/2 Tostados con asiete" = 1/2 ristet flute bart
"Tostados con tomate" = 1/2 ristet flute med frisk flåede og blender tomat hertil for du lidt oliven olie og salt, vi siger prøv det, helt fantastisk.
der serveres selføgelig tostados i mange varianter, tostados = toast = ristet men ikke toastbrød, her er der tale om friskbagt brød der bliver toastet.
 
 
 
 
Gert Brudthagen Olesen | Kignaesbakken 31, Jaegerspris - DK | Tlf.: +45 51 33 18 89 | brudthagen@hotmail.com